073d95bffa0951dbc20add060b09543eIn oktober 2016 is de nieuwe trendkleur ‘Denim Drift’ gelanceerd dit is de nieuwe woontrend voor 2017. Deze nieuwe kleur sluit goed aan bij interieurstijlen van dit jaar en is dan ook de kleurentrend van 2017 geworden. Het thema’Life in a new light’ vraagt dan ook een frisse kijk op het leven en daar is de trendkleur ‘Denim Drift een onderdeel van.

Verder draait het thema om het vieren van de simpele dingen in het leven die het leven de moeite waard maken. Echte ervaringen worden steeds belangrijker en daardoor bekijken we de gewone, alledaagse dingen van het leven met een frisse blik. Het mooie aan de kleur ‘Denim Drift’ is dat het een veelzijdige kleur is, doordat de grijsblauwe kleur op veel verschillende manieren toegepast wordt ziet het er ook steeds weer anders uit. Dit vind ik zelf dan ook erg leuk aan de kleur, het is een frisse kleur die op verschillende manieren weer in het interieur gebruikt kan worden.

Er is ook nog een ander palet met blauwe kleuren gebaseerd op de trendkleur ‘Denim Drift’. Dit heeft een nieuwe manier van kleuren combineren ontwikkeld. Door de blauwe kleur in verschillende verhoudingen en verschillende tinten, licht en donker, toe te passen  komt er een heel luchtig effect in het interieur. Als je ‘Denim Drift’ in hele donkeren tinten in het interieur toe past dan krijg je heel dramatische sfeer. Zo zie je dat je veel verschillende effecten en sferen neer kan zetten met één kleur in het interieur. En dat maakt deze ‘Denim Drift’ kleur zo mooi en toch ook een beetje bijzonder.

26020fe8e8ecace52def7515ece9506c

error: Content is protected !!