Crafting aan de muur…

Met crafting kun je heel veel verschillende kanten op in het interieur. Er zijn heel veel leuke en unieke manieren om bijvoorbeeld accessoires op te bergen in het interieur. Dat maakt crafting ook zo leuk vind ik, je vindt elke keer weer andere en nieuwe manieren om iets aan de muur te hangen of spullen op te bergen. Hartstikke leuk dus!

Ik heb drie soorten van crafting uitgezocht die ik zelf erg leuk vind om ook een keer zelf te maken en om in mijn kamer te hebben.

c84e5fc32779233bfe8d8bd5cd9528c7Deze oplossing om foto’s van je vakantie’s en leuke momenten op te hangen vind ik erg leuk en creatief. Omdat het toch net weer even anders is en heel leuk voor aan de muur is.

 

 

56524c19e8119ba7c9df4874cbe15293

Dit idee om een plank aan de muur te doen met leren banden is ook erg populair in het interieur op het moment. Je ziet het bijna overal omdat het een moderne manier eigen plank ervan kan maken is om een plank aan de muur te doen. En daarop kun je dan weer je eigen leuke accessoires opzetten. Ook kun je zelf bepalen of je de plank in
een andere kleur doet of de leren banden wat langer doet zodat de plank wat lager hangt. Dat vind ik dus ook het mooie aan dit idee omdat je zoveel kunt variëren en je eigen ontwerp eigenlijk ervan kan maken.

ca39055f3521fd9c6d6b87845302ad9aEn toen vond ik ook nog deze geweldig leuke manier van crafting die ik echt heel leuk vind om aan de muur te hebben. Hier kun je je eigen kleine tuintje mee maken aan de muur, dat is toch gaaf!

error: Content is protected !!