Het is langzamerhand weer lekker weer aan het worden en daar willen wij allemaal volop van genieten in de tuin of op het balkon. Hier wil je natuurlijk wel lekker kunnen zitten met je vrienden en/of vriendinnen en dan is het een kwestie van een ijskoud drankje in de hand en genieten maar!

De tuintrend van 2017 is dan ook dat je vaak mooie en strakke loungebanken ziet met veel verschillende kussens erop. Dit kun je helemaal aankleden in je eigen stijl of voorkeur. De stijl die erg trendy is op het moment voor het interieur buiten is Bohemain. Wat echt bohemain hoort is dat alle materialen natuurlijk en duurzaam zijn dus je ziet veel bankjes en handstoelen van bamboe en kussens van linnen.

Zelf hou ik meer van een wat strakkere stijl in de achtertuin met wel lekker veel planten om het gezelliger te maken. Wat ook nog leuk is voor in de tuin, is om een lichtsnoer op te hangen zodat je in de avond ook nog lekker kan genieten in je eigen tuin of op je balkon, fantastisch!

error: Content is protected !!