Heart Wood 

Deze kleur is dit verkozen tot de kleur van 2018, het is een mooie nieuwe trend kleur. Er is gekozen voor deze kleur om weer wat meer in contact te komen met de natuur. Heart Wood valt dan ook vooral goed te combineren met aarde tinten, deze kleuren combinatie geeft dan een geruststellende, levendige of rustgevende sfeer.

Met deze kleur kun je ook mee spelen in je interieur door er een donkerblauw of groen naast te doen. Hierdoor komt de kleur heel sereen en elegant naar voren.

Zelf moest ik wel een beetje wennen aan deze kleur maar je zag deze kleur al steeds meer overal verschijnen. En ik begon het steeds mooier te vinden om deze kleur te gebruiken in het interieur. Het is een rustige kleur die j goed kan combineren met veel verschillende kleurpaletten.

error: Content is protected !!