3 oktober ben ik voor de tweede keer naar de VT Wonen & Design beurs geweest. Ik verheugde me hier van te voren al erg op om allemaal weer leuke nieuwe trends te spotten in het interieur. Wat we al wisten was dat de nieuwe trend kleur van 2017 Heard Wood is, dit von dik in het begin niet een hele mooie kleur maar hoe vaker je het ziet hoe meer je er aan wend. En ik ben deze kleur stiekem eigenlijk wel heel leuk gaan vinden nu.

Opdracht 1

Bij deze opdrachten gingen we opzoek naar de nieuwe trend kleur van 2017 op de VT Wonen & Design beurs. Hier hebben we zes foto’s van gemaakt van verschillende meubels, accessoires en en andere items.

Opdracht 2 

IMG_8830

We mochten een design meubel uitzoeken die op de beurs stond voor deze opdracht. Ik heb een designmeubel van het merk Label vandenberg gekozen. Deze fauteuil Hidde is echt een icoon van het merk Label vandenberg geworden. Fauteuil Hidde kan in twee verschillende leerstoffen geproduceerd worden maar ook in nog veel verschillende textiele.Deze leren fauteuil die ik uitgekozen heb heeft zo min mogelijk onderhoud nodig vanwege de stof, deze blijft het langst mooi met weinig onderhoud. De vorm van de stoel heeft iets weg van een baseball handschoen waar je lekker in weg kan kruipen. Er is ook nog een bijpassende pouffe bij waar je extra lekker onderuit kan relaxen.

Opdracht 3

De twee stijlhuizen die ik het leukst en het mooist von dop de woonbeurs waren het stijlvolWonen huis en het VT Wonen huis. Deze twee huizen vond ik van allebei dat ze een mooie stijl hadden die mij wel aansprak.

StijlvolWonen stijlhuis

image3.jpegHet StijlvolWonen huis vond ik het mooiste stijlhuis van de woonbeurs lokaal ben ik erg fan van VT Wonen, ik vond dit stikhuis ook erg leuk. Het thema wat dit huis een beetje had was een mix van industrieel met klassiek. Je zag vooral dat ze veel luxe met het huis wilde uitstralen omdat er aan de zijkant naast de ingang direct een soort luxe zwemvijver naast was gemaakt. Er werd in het stijlhuis veel gebruikt gemaakt van donkere kleuren omdat die kleuren luxe uitstralen. Ook waren er dan veel gouden details te zien, die door de donkere muren er heel erg uitsprongen, ook nog dat luxe effect creëerden. Verder was er nog veel leer en marmer te zien wat ook geen goedkope stof en materiaal is.

VT Wonen stijlhuis

image1Het VT Wonen stijlhuis von dik net zoals vorige jaar een erg gezellige sfeer hebben. Dit jaar vond ik wel een beetje tegenvallen in vergelijking met het stijlhuis van VT Wonen van vorig jaar. Ze hadden voor mijn idee minder ruimte en ook geen verrassende nieuwe items of inrichtingsmanieren. Verder vond ik de hoek waar vooral de nieuwe trendkleur, Heart Wood, in voor kwam erg mooi en ook de hoek met de planten vond ik heel leuk. Bij VT Wonen werden er veel verschillende materialen gebruikt, maar over het algemeen waren het toch wel industriële materialen. Ook de kleuren verschilden erg, op dit moment zijn natuurlijk de donkere kleuren op de muur ook een trend en dit zag je ook vooral veel terug in het stijlhuis van VT Wonen.

 

error: Content is protected !!