il_570xN.745399095_oj3h-740x428

We zien tegenwoordig steeds meer natuurlijke materialen voorkomen in de interieurs. Dit komt omdat we tegenwoordig allemaal duurzamer bezig willen zijn. Een van deze duurzame materialen is ook linnen, dit vind ik zelf een heel mooi materiaal door de eigenschap dat deze stof niet zo glad en netjes is. Linnen is een erg stugge stof en dat komt door de vezel van deze stof, die snel kreukelt waardoor het er niet zo netjes uitziet.

Zelf vind ik dit beddengoed, hierboven op het plaatje, erg mooi om in de slaapkamer te doen omdat het eens wat anders is dan een strak opgemaakt bed. Ik vind het juist leuk dat er wat kreukels in zitten want dit geeft een speels effect. Dit linnen bedovertrek is ook verkrijgbaar bij Loods 5 in verschillende pastelkleuren.

error: Content is protected !!