Zie jij ook steeds vaker accessoires met een vintage look terug komen? Je ziet het overal steeds meer de koelkasten en broodroosters van smeg die echt die vintage look geven. Wat ik nou super gaaf vind zijn de platenspelers van Crosley, deze duiken in een keer overal op en ze zijn echt te gek!

Schermafbeelding-2016-04-28-om-12.59.03.pngSchermafbeelding-2016-04-28-om-12.58.37.png

De platenspelers van Crosley zijn echt razend populair en is een leuke erecatcher voor op je dressoir of bureau thuis. Er zijn ook speciale dressoirs van crosley te koop waar je deze van fantastische platenspeler op kan zetten. Je kan ze in veel verschillende kleuren krijgen maar ik vind zelf de kleuren mint groen en beige het leukste zoals op de foto hierboven. De mint groene Crosley platenspeler kun je ook nog geweldig leuk combineren met planten om een ‘urban jungle’ sfeer te creëren.

error: Content is protected !!