De nieuwe trendkleur die door Flexa is gelanceerd is een tijdloze en energieke kleur. Maak kennis met ‘Spiced Honey’. Het is een kruidige honingbruin die warmte uitstraalt en ook voor positiviteit en verandering staat. Deze veelzijdige kleur valt dan ook goed te combineren met subtiele accenten als goud of koper.

IMG_0498.JPG

Schermafbeelding 2018-09-24 om 11.36.26.png

Je kan er ook verrassende en combinatie met andere verftinten mee maken zoals groen of rood. Het is dus echt een veelzijdige kleur waar je echt je eigen sfeer mee kan creëren in je huis. Maar deze aardetint zie je ook veel terug in de mode en deze zijn ook in verschillende aardetinten te verkrijgen. Het kan dus een zachte tint zijn waarmee je een warme sfeer in je huis kan creëren maar het kan ook een echte felle aardetint pakken waardoor die ene muur in je kamer een echte eyecatcher is. Deze kleur van 2019 staat ook wel voor een verlangen ‘het licht binnen te laten’. Let the light in!

IMG_0502.JPG

error: Content is protected !!