We gaan in het nieuwe jaar steeds meer slimme badkamermeubels tegen komen. Je ziet bijvoorbeeld in de badkamer ook toiletten zonder spoelrand, die altijd lastig schoon te maken is. Zo komen er ook toiletten met een douche en föhn in een ruimte, zo kom je fris en schoon van het toilet af. Verder krijgt ook het afvoerputje een make-over, er komt een dekplaat met daaronder een kunststof bakje wat al het vuil opvangt waardoor het veel makkelijker is schoon te houden.

IMG_0568.jpeg IMG_0567.JPG

Duurzaamheid speelt ook nog een grote rol en ook in de badkamer want er komt ook steeds met led-verlichting die aanpasbaar is op verschillende plekken. Het doel in het nieuwe jaar van de badkamer is een echt wellness gevoel te creëren. Hierbij komen ook veel natuurlijke kleuren bij kijken.

error: Content is protected !!