De nieuwe woontrend die je ook steeds meer ziet, vooral in de slaapkamer, is om je eigen hotelgevoel te creëren. Hier komt luxe maar ook rustgevende sfeer bij kijken. Een groot bed met veel kussens, een ingebouwde televisie in de wand, een open haard. Hier hoort natuurlijk ook een luxe badkamer bij met sunshower en regendouche, zachte dikke badlakens en muziek in de badkamer een echt eigen hotelgevoel bij jou thuis.

IMG_0629.JPG IMG_0567.JPG

Het lijkt mij ook heerlijk om dat luxe gevoel ook bij mij thuis te creëren waardoor je ook meer rust krijgt in je eigen omgeving. Het lijkt mij bijvoorbeeld heerlijk wakker worden in een rustige sfeer en luxe sfeer. Deze luxe hoeft natuurlijk ook niet duur te zijn want je kan heerlijke dikke badlakens en goed linnenbeddengoed ook gewoon bij de Hema of de Zara halen.

error: Content is protected !!