De visgraat vloer is bezig om terug te komen in het hedendaagse interieur en past dan ook heel goed in elke ruimte van jouw huis. En deze visgraat vloer is hartstikke makkelijk om nu ook zelf te kunne leggen met de pvc collectie van iD Supernature, je kan kiezen uit veel verschillende houtlooks waardoor je vloer echt een eyecatcher kan zijn of juist een rustige basis is voor jou interieur.

Zelf heb een visgraat vloer altijd al mooi gevonden omdat het een patroon is wat bijzonder is maar ook heel rustig en neutraal kan zijn. Dat is nu al helemaal ter sprake omdat er tegenwoordig zoveel houtlooks zijn waar je uit kan kiezen. Verder zien we ook steeds meer naar 2019 toe dat er veel persoonlijke stijlen ontwikkelt worden in het interieur. Iedereen houdt er steeds meer van als er echt iets unieks in zijn of haar interieur voorkomt. Hier is de visgraat vloer ook weer een geweldige basis voor om echt jouw unieke ruimte in jouw huis compleet te maken.

IMG_0809.JPG

Foto van: pinterest Residence

error: Content is protected !!