Arte heeft dit najaar drie nieuwe muurbekledingcollecties uitgebracht. Deze nieuwe collectie vind ik erg bijzonder maar ook modern en uniek daarom wilde ik dit even met jullie delen. De eerste nieuwe collectie is Tinted Tiles van HookedonWalls, dit is een kleurrijk maar strak patroon wat je interieur echt een boost geeft. De collectie bestaat uit acht dessins die zijn geïnspireerd op tegelmotieven uit verschillende periodes en stromingen.

--Tinted-Tiles_Hookedonwalls.png

De tweede nieuwe collectie Libreria van Gastón y Daniela. Deze collectie bestaat uit etnische en geometrische patronen. De collectie Libreria van 2018 bestaat uit verschillende hoofdstukken alsof het deel uit maakt van een bibliotheek. Deze collectie is dus ook onderverdeeld in 6 boeken.

--Libreria-GAston-Y-Daniela-II.jpg

De derde collectie die er ook bij hoort is L’ Hôtel Boutique wallpaper collectie, deze collectie is een exclusieve behangcollectie. De collectie biedt dramatische patronen en kleurrijke kleuren in een mix. De ontwerpers zijn bij deze behangcolletie ook buiten de paden getreden en hebben echt gedurfde patronen neer weten te zetten.

--Lhotel_Sandberg-2.png

Er is nog een laatste collectie behang, dit is dan de feestcollectie namelijk Kinfolk behangcollecti evan Missprint. Een paar gewaagde nieuwe behangontwerpen zijn samengevoegd met een selectie Missprintklassiekers ter ere van het tien jarig jubileum. Met behulp van nieuwe printtechnieken en een schoon en fris kleurenpallet vind ik deze toch wel een van de mooiste van de nieuwe behangcollectie.

--Cotton-Tree-Sky-Blue-Wallpaper-Missprint-Kinfolk.png

 

error: Content is protected !!